Branche: Franchiseketen

Franchiseketen

Bent u een franchiseketen? Wij bieden u eenvoudige online oplossingen om uw klant extra service te kunnen verlenen op het gebied van internet-televisie-telefonie, energie, telecom en water.

Als franchiseketen krijgt u toegang tot een persoonlijk account en dashboard. Hiermee kunt u providers/leveranciers vergelijken en direct contracten afsluiten. Op uw dashboard kunt u de status van uw aanvragen volgen en de vergoedingen bekijken per productgroep. Tevens is het mogelijk dat wij uw klanten ontzorgen op dit gebied. Neem hiervoor contact met ons op.

Wat doen wij voor uw klant?
Tijdens een verhuizing moet uw klant met allerlei zaken tegelijk rekening houden.
Meer dan 75% van uw klanten ervaart het dan ook als zeer prettig om te worden ontzorgd op het gebied van nuts-gerelateerde zaken.

Heeft u vragen of wilt u samenwerken? Neem gerust contact met ons op.

Tags: reseller worden bespaaradviseur, bespaaradviseur reseller, bespaaradviseur partner worden, bespaaradviseur portaal, partner portaal bespaaradviseur, ontzorgen bespaaradviseur, bespaaradviseur partner, reseller internet, reseller alles in een, partner internet, partner alles in een, reseller internet en tv, partner internet en tv, reseller zakelijk internet, partner zakelijk internet, partner zakelijk energie, reseller zakelijk energie, reseller zonnepanelen, partner zonnepanelen, reseller sim only, partner sim only, reseller telecom, partner telecom, reseller zakelijk telecom, reseller led verlichting, reseller zakelijk led verlichting, reseller watervoorziening, zakelijk reseller internet worden, zakelijk partner internet worden,

DEAL2Partner NSP

DEAL2Partner is de Business-to-Business Network Service Provider van Nederland. Lokale winkeliers, retailketens, wederverkopers, e-tailers van DEAL2Partner NSP kunnen voor hun eindklant breedbanddiensten (adsl, kabel, glasvezel), energie, telecom, watervoorziening, zonnepanelen en led verlichting aanbieden. Met ons netwerk, die aangesloten is bij alle belangrijke internet providers, telecom providers en nutsbedrijven kunnen wij u een full service concept aanbieden die voor uw onderneming gegarandeerd voor extra omzet zal zorgen.

Betrokken

Wij zijn betrokken met wat we doen en voor wie we dat doen. Persoonlijk contact is voor ons een must.

Innovatief

Wij spannen ons in om een voorloper te zijn op ons vakgebied en op de technologische ontwikkelingen.

Actueel

Onze informatie in het portaal is altijd actueel en up-to-date.

Flexibel

Wij leveren voor elke klant een dienstverlening op maat. Wij leren de klant kennen en spelen daarop in.

Servicegericht

Wij geloven dat klantvriendelijkheid en service leiden tot een duurzame en vruchtbare relatie.

Echt gratis

U kunt gratis gebruik maken van onze partner portaal, daar zijn verder géén voorwaarden aan verbonden.

Onze Leveranciers

Nauwkeurigheid en perfectie zijn belangrijk in de markten die we bedienen. Wij zijn van mening dat u de beste leveranciers verdient die er te vinden zijn met de bijbehorende service die u mag verwachten.

Dagelijks bouwen wij aan een netwerk van kennispartners om zelf zo goed mogelijk geïnformeerd te zijn en u van dienst te kunnen zijn. Kwaliteit binnen handbereik dus! Hiernaast een aantal belangrijke leveranciers op een rij