Over DEAL2Partner NSP

Partner portaal
Eén centrale plek voor het online aansluiten en beheren van internetproviders, energiebedrijven, telecomproviders, watervoorzieningen, zonnepanelen en led verlichting.
Om de samenwerking met onze partners te faciliteren heeft DEAL2Partner NSP een partner portaal ontwikkeld.

DEAL2Partner NSP wil verkopers van breedbanddiensten(kabel, adsl, glas), energie, telecom, watervoorzieningen en nutsvoorzieningen het gemak van ons portaal laten zien. DEAL2Partner NSP wil er met een zo volledig mogelijk aanbod van producten en diensten, voor zorgen dat verkopers in een vertrouwde omgeving kunnen werken om hun klanten te bedienen.

Onze kracht ligt in het automatiseren van processen die lucratief kunnen zijn voor onze partners, omdat er een effectieve en efficiënte communicatie van de providers naar onze partners plaatsvindt.

Met ons netwerk, die aangesloten is bij alle belangrijke internet providers, telecom providers en nutsbedrijven kunt u uw klanten gemakkelijk een passend advies geven en direct aansluiten via ons partner portaal.

resellerportaal
DEAL2Partner NSP is dé partner voor lokale winkeliers, retailketens, wederverkopers en e-tailers.

DEAL2Partner NSP Portaal biedt alles om uw potentieel te benutten en kan een belangrijk ingrediënt worden in het succes van uw onderneming.

Word reseller van DEAL2Partner NSP en krijg toegang tot de vergelijkers en informatie die u helpt bij de ontwikkeling van nieuwe bedrijfskansen en het verhogen van uw omzet en geniet ook van de nodige ondersteuning om uw doelen te bereiken. DEAL2Partner NSP portaal biedt u alle middelen en informatie die u nodig heeft om uw klanten bij te staan in hun keuze en om uw omzet te verhogen.

Meer dan 500 resellers en partners!

DEAL2Partner NSP  is een onafhankelijke serviceprovider voor voornamelijk partijen op de telecommarkt en de woningmarkt.
Hierbij is te denken aan telefoonwinkels, schotelwinkels, meubelzaken, verhuisbedrijven, bespaaradviseurs, makelaars, financiële tussenpersonen, woningcorporaties, vastgoedbeheer bedrijven en wederverkopers.

Word reseller van DEAL2Partner NSP

• Een van de marktleiders op het gebied van vergelijking portals
• Deelname is volledig gratis, eenvoudig en snel geregeld
• Onafhankelijk van plaats en tijd overal kunnen werken
• Volledig inzicht in al uw klantorders en verdiensten
• Vergoedingen per abonnement zichtbaar
• Status terugkoppeling op verschillende momenten
• Alle provider informatie gebundeld op één plek
• Melding bij storingen en abonnementswijzigingen
• Interessante marges/prijzen op de diensten/producten
• Uw opgebouwde vergoeding wordt één keer per vier of acht weken betaald.
• Concept zorgt voor een unieke klantbinding
• Aantrekkelijke vergoedingen
• Snelle en actieve klantenservice
Ik wordt reseller van DEAL2Partner NSP

Meer dan 500 Partners!

DEAL2Partner NSP is één van de grootste distributeurs van breedband (kabel, adsl, glas), telecom en energie in Nederland. DEAL2Partner NSP levert uitsluitend aan resellers.

Hiernaast een aantal branches die zich bij ons hebben aangesloten om via ons internet-bellen-tv, energie, telecom en nutsvoorzieningen voor hun eindklant aan te bieden. Als partner krijgt u toegang tot een persoonlijk account en dashboard. Hiermee kunt u providers/leveranciers vergelijken en direct contracten afsluiten. Op uw dashboard kunt u de status van uw aanvragen volgen en de vergoedingen bekijken per productgroep. Tevens is het mogelijk dat wij uw klanten ontzorgen op dit gebied. Neem hiervoor contact met ons op.

Bespaaradviseurs

Elektronica winkels

Financieel adviseurs

Franchiseketens

Intermediair

Makelaars

Retailketens

Telecomwinkels

Vastgoedmanagement

Verhuisbedrijven

Woningcorporatie

Zeer makkelijke integratie!

Knip-plak-klaar! Door simpelweg een stukje code op je website te plakken heb je een complete vergelijker op je website.

Integratie standaard d.m.v. iframe

Voor alle website-breedtes

Een hogere conversie

Volledig aanbod

Geen extra onderhoud

Alle orders terug te vinden in het portaal

IFrame oplossing is geheel gratis

Door onze makkelijke implementatie oplossing, kan jouw vergelijker binnen een dag online staan

DEAL2Partner NSP biedt een iframe oplossing voor resellers die onze vergelijkers op hun eigen website willen hebben. DEAL2Partner NSP kan op dit moment de volgende vergelijkers leveren in een iframe. Breedbanddiensten(kabel, glas, adsl), energie en telecom.

Alles van afhandeling van bestellingen tot klantenservice en facturering verloopt via de backoffice van DEAL2Partner NSP.
Als partner hoeft u zich alleen te richten op het maximaliseren van de verkoop. Ons iframe oplossing is interessant voor o.a. webwinkels, vergelijkingssites of druk bezochte websites.

Onze iframes zijn gekoppeld met het portaal van DEAL2Partner NSP, dat wil zeggen dat alle orders die worden ingevoerd in de iframes ook kan worden teruggevonden in het portaal van DEAL2Partner NSP.

Whitelabel – Ideaal voor resellers of bedrijven met meerdere vestigingen

We bieden uitgebreide service en inspireren daarmee sterke partners.
DEAL2Partner NSP werkt succesvol samen met aansprekende ondernemingen in Nederland. We geven onze partners de mogelijkheid onze portaal onder eigen label te gebruiken. Met dit businessmodel hebben we veel partners overtuigd. Binnenkort u ook?

Eigen omgeving

Eigen logo portaal

Eigen logo E-mail

Onbeperkt aantal gebruikers

Sub accounts aanmaken

Kleuren aanpasbaar

Android app beschikbaar

Productgroepen aan of uitzetten