Vacature bespaaradviseur

DEAL2Partner is een onafhankelijk vergelijkingsportaal voor Stroom & Gas, Internet, Bellen en TV, Led Verlichting en Zonnepanelen.
Daarnaast zal de portaal uitgebreid worden met diverse simpel risk verzekeringen zoals Auto, inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekeringen.

Uw kunt uw relaties kennis laten maken met de voordelen die DEAL2Partner biedt.
DEAL2Partner heeft een uniek platform opgericht waarbij u afhankelijk van uw tijd en inzet een aantrekkelijk inkomen kunt genereren. DEAL2Partner geeft u een inzichtelijk en transparant back office systeem waar u de afgesloten contracten kunt volgen en geeft u een inzicht in uw verdienmodel. Maandelijks ontvangt u de commissie van de afgeronde contracten.

Via DEAL2Partner kunt u zowel de producten voor uw particuliere als zakelijke relaties vergelijken.
Heeft u interesse neem dan snel contact met ons op.
DEAL2Partner beschikt over een professioneel back office.

Het betreft een samenwerking op basis van freelance zelfstandige. U bepaalt zelf de tijd en inzet en uw verdiensten. DEAL2Partner biedt u een unieke mogelijkheid om uw huidige inkomen te verhogen. Ook uitstekend geschikt als u vervroegd met pensioen bent of als u met pensioen bent en u wilt uw besteedbaar inkomen verhogen.

Wilt u aan de slag als zelfstandig bespaaradviseur, vul dan hieronder het contactformulier in en wij nemen binnen een dag contact met u op of bel ons voor de voorwaarden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.